Azonnali gyorskölcsön 2013/2014: azonnali gyorskölcsönök

Azonnali gyorskölcsön 2013: azonnali gyorskölcsönök

Az alábbi kölcsönök kiváltása lehetséges:

    korábban felvett deviza (CHF, EUR, JPY) és forint alapú hitelek
    jelzáloghitel, lakáshitel
    végrehajtás, magánhitel *
    közműtartozás *
    személyi hitel, személyi kölcsön
    áruhitel

Akciós Gyorskölcsön ajánlataink
Hitelösszeg: 1 M Ft, futamidő: 60 hónap - Nulla kezdeti költség

Deviza
    

A gyorskölcsön törlesztő részletei.
    

Hitelfelvételkor megfizetendő
    

Ténylegesen folyósított hitel
    

 

CHF
    

21 488 Ft
60 hónapig
    

-
    

1 M Ft
    


A hitelkiváltás, más néven adósságrendező hitel településtől függetlenül a fedezetül felajánlott ingatlan hitelbiztosítéki értékének 60-80%-ig vehető fel, amennyiben ezt az ingatlan állapota megengedi. A hitelkiváltás révén felvett hitelből visszafizeti meglévő hitelét, a fennmaradó rész pedig szabadon felhasználható. Online kalkulátorunk segítségével azonnal megtudhatja, mennyit spórolhat hitelén, ha él az adósságrendezés nyújtotta lehetőséggel.
Mikor ajánlott az igénybevétele?

    sokallja jelenlegi havi törlesztőrészleteit
    meg szeretné nyújtani a futamidőt
    megnövelné a felvett hitelösszeget, mert pénzre van szüksége*

* Nézzünk egy gyakorlati példát: tegyük fel, hogy van egy 12 millió forint forgalmi értékű ingatlana, amit 4 milliós jelzáloghitel terhel. Önnek pénzre van szüksége (legyen további 2 millió forint), de a jelenlegi törlesztőrészletek túl magasak.

Ebben az esetben, ha Ön a hitelkiváltás nyújtotta lehetőséget választja, akkor amellett, hogy meglévő 4 millió forintos hitelét kiváltjuk, valamint a további 2 millió forint szabad felhasználású hitel felvétele is lehetővé válik.
KÖLCSÖN JÖVEDELEM NÉLKÜL

Magasnak találja hitele törlesztő részletét, vagy több tartozást kell törlesztenie vagy a jelenlegi összegnél több pénzt szeretne, akkor Önnek előnyös a hitelkiváltás.

A hitelkiváltás egy úgynevezett adósság rendező hitel, vagyis meglévő hiteleit összevonva azt egyetlen hitellé alakítják át. A bankok időnként új hitelkonstrukciós ajánlatokat vezetnek be, ezért érdemes rá oda figyelni , hogy az ajánlatok között van – e kedvezőbb a régebben felvett hitelekénél. Ha van kedvezőbb konstrukció úgy érdemes hitelkiváltás révén azt érvényesíteni. A hitelkiváltás alkalmazhatósága igen széleskörű – Többek között lakáshitel, áruhitel, jelzálog kölcsön, személyi hitel ,még közüzemi tartozás esetén is alkalmazható. A hitelkiváltás nincs konkrétan meghatározva, hogy melyik banknál vagy hitelintézetnél kérhető.A kölcsön - vagy hitelkiváltás feltétele megfelelő értékű ingatlanfedezet nyújtása, de szempont még a hitel igénylő jövedelme és életkora is. Hitelkiváltás esetén a fedezetül ajánlott ingatlan 60 -80 % – áig adható hitel abban az esetben ha jövedelem igazolás is van a kérelemhez csatolva. Jövedelemigazolás nélkül csak 50 % -ig terhelhető a hitelkiváltás céljára felajánlott ingatlan. A hitel 1 -20 év közötti futamidőre adható de az igénylő életkora a hitel lejáratakor nem haladhatja meg a 70 évet. A hitelkiváltás előnye még , hogy miután a felvett hitelből kifizette a meglévő hitel tartozásait, a megmaradt pénzösszeget bármire szabadon felhasználhatja. Fontos , hogy ne legyen törlesztés elmaradás, mert a hitelintézetek kérnek hitelmúlt igazolást és elmaradás esetén nagyon kedvezőtlen pozícióba kerülhet a hitelkiváltás. Ajánlott a hitelkiváltás azoknak akik kedvezőbb feltételekkel szeretnék eddigi hitelüket fizetni. Pl. alacsonyabb törlesztő részletet vagy hosszabb futamidőt szeretnének. Hosszú futamidő esetén első sorban stabil munkahellyel rendelkezőknek ajánlott.
Deviza alapú gyorskölcsön

Deviza alapú hitelkiváltás minden hitelintézetnél más feltételekkel zajlik, ezért érdemes szétnézni más hitelintézet ajánlatai között is. Nem ajánlott a korábbi devizaalapú hiteleket átváltani forint alapú hitelre, sőt ha van rá lehetőség ajánlott a hitelkiváltás ugyan olyan deviza formában.
Hitelkiváltás bar listásoknak

Abban az esetben ha Ön bar listára került a bankok már nem szívesen hiteleznek , de vannak olyan hitelintézetek akik aktív és passzív bár listások részér is nyújtják a hitelkiváltás lehetőségét. Természetesen mielőbb érdemes az aktív listáról lekerülni a passzív listára. Passzív listára azok kerülnek akik kifizették a hitel tartozásukat. Megfelelő ingatlan fedezet nyújtása mellett / amennyiben az nem vályog vagy vegyes falazatú / kiválthatják eddigi meglévő hiteleiket. Ajánlott a hitelkiváltás azoknak a bar listásoknak akik egy törlesztő részletbe szeretnék egyesíteni a meglévő hiteleiket , és inkább hosszabb de kisebb törlesztő részletet szeretnének és ehhez tudnak megfelelő értékű ingatlan fedezetet nyújtani. Ajánlott még a hitelkiváltás bar listásoknak a kisebb de rendszeres jövedelemmel rendelkezőknek, de az ingatlan fedezetre az ő esetükben is szükség van.

Váltsa ki tartozásait adósságrendező hitellel – szükségszerűségből, vagy az olcsóbb árazás és alacsonyabb törlesztőrészlet elérése érdekében. A piaci lehetőségek felülvizsgálatára rendszeresen szükség van!
Szeretne kevesebb pénzt visszafizetni a banknak?

Néhány éve felvett, különösen forint alapú jelzáloghitelek esetében feltétlenül célszerű ellenőriznie, hogy nem juthat-e olcsóbb kölcsönhöz! Ezzel a teljes futamidő alatt milliós nagyságrendet is megtakaríthat!
Nem szeretne erőn felül törleszteni havi részletet?

Más típusú kölcsönökhöz viszonyítva a jelzáloghitel biztosan olcsóbb megoldás. A költsége alacsonyabb, és a futamidő növelésével a havi részlet nagyságrendekkel csökkenhet. A bevételek mértékéhez igazított törlesztés jelentősen csökkentheti a futamidő növekedéséből fakadó pénzügyi kockázatokat!
Gondot okoz a havonta változó nagyságú törlesztő részlet?

Lehetősége van forintban fix törlesztésű hitel felvételére! Ezzel havi költéseit kiszámíthatóbbá tudja tenni, ami fokozza a családi költségvetés stabilitását. Az árfolyamváltozásból fakadó (pozitív vagy negatív) különbözet a futamidőt csökkenti, illetve növeli.
Kevesebbet fizetne hivatalos jövedelemigazolás nélkül?

Bizonyos esetekben hitelkiváltáskor nem szükséges jövedelmet igazolnia, ennek ellenére a legkedvezőbb kondíciókkal is kaphat hitelt!
Szeretne további hitelt felvenni, de nem kap a bankjától?

A kiváltandó kölcsönösszegen felül további szabad felhasználású pénzeszközhöz juthat – a korábbinál kisebb törlesztőrészletért is!
Nem szeretné tétlenül várni a végrehajtót?

Felhalmozódott közüzemi-, adó- vagy illetéktartozás megfizetése egy összegben, vagy – a rövid kifutási idő miatti – túl magas részletekben nem mindig lehetséges a rendelkezésre álló jövedelemből. Egy elfogadható havi részlet fejében azonban megmentheti veszélyeztetett vagyontárgyait!
Kiváltható tartozások, hitelkiváltás jövedelemigazolás nélkül !

    lakáscélú és szabad felhasználású jelzálogkölcsön
    gépjárműhitel vagy lízing
    áruvásárlási hitel, gyorskölcsön
    személyi kölcsön
    folyószámla hitel, hitelkártya
    diákhitel
    önkormányzati kölcsön
    munkáltatói kölcsön
    adó- és illetéktartozás
    közüzemi tartozás
    osztrák hitel
    magánhitel