Cig Pannónia Kgfb 2014: kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás kalkulátor 2014

Gépjármű Biztosítások 2014

Társaságunk elsősorban a vállalatok és intézmények biztosítási igényeinek lefedésére fókuszál, így gépjármű biztosítási területen is elsősorban e szektor számára kínálunk kedvező megoldásokat.

Társaságunk a gépjármű-biztosítások terén a következő módozatokkal áll ügyfelei rendelkezésére.

 

Flotta kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

köthető, amennyiben a vállalkozás legalább 5 jármű tulajdonosa, vagy üzembentartója. Módozatunk alapján a biztosító megtéríti a gépjármű üzemeltetése során okozott károkat, amelyekért a gépjármű tulajdonosa (üzembentartója) a felelős.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó törvény alapján csak olyan járművel szabad közlekedni, amely érvényes felelősségbiztosítási szerződéssel rendelkezik!

 

Flotta Casco biztosítás

keretében lehetőség van gépjárművek, gépjármű parkok csoportos, teljes körű casco biztosítására. A CIG Pannónia Flotta Casco a vállalkozások részére egyedi megoldást kínál széles önrész-választási lehetőséggel, továbbá különféle kiegészítő fedezetek igénybevételével.

 

Egyéni kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás

keretein belül a gépjármű üzemeltetése során a biztosító megtéríti azokat a károkat, amelyekért a gépjármű tulajdonosa (üzembentartója) a felelős.


2014.01.01-jétől hatályos díjtábla