Már van Allianz kötelező biztosítása? Nincs? Akkor: Allianz kötelező biztosítás kalkulátor 2014

Kötelező biztosítás és casco együtt

  • Egyszerű és gyors díjszámítás
  • Kényelmes díjfizetési lehetőségek, online ügyintézés
Díjszámítás

Mit nyújtunk Önnek?

Ha a gépjármű határozatlan idejű kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződését is nálunk kötötte meg, és ennek a szerződésnek a bónusz-osztálya legalább B6, ennek alapján is jogosulttá válik casco bónuszra!

Ha a szerződés megkötésekor a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szerződésében megszerzett bónusz alapján díjkedvezményt kapott, a felelősségbiztosítás bónuszbesorolásának későbbi változása (pl. esetleges károkozás esetén) a casco szerződés bónuszosztályát nem befolyásolja.

Figyelem! Amennyiben a felelősségbiztosítás a casco szerződésnek az első biztosítási évében megszűnik, akkor a szerződő a felelősségbiztosításra tekintettel kapott díjkedvezményét elveszti.

Az új szabályozás értelmében a biztosító már nem naptári évre, hanem egy adott naptól – a meghirdetés napjától számított 60 napon túl - alkalmazandóan bármikor hirdethet díjtarifát. Ennek megfelelően a 2013. augusztus 12. napján meghirdetett díjtarifát 2013. október 12-től kell alkalmazni.
Tájékoztatjuk továbbá ügyfeleinket arról, hogy az Allianz Hungária Zrt. a 2013. január 2-án 2013. március 4-ei hatállyal megjelentetett kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó díjtarifáját a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete H-FH-II-5/2013. számú határozatának végrehajtása érdekében 2013. január 18-ai hatállyal visszavonta.
Ennek megfelelően a 2012. október 30-án meghirdetett, 2013. január elsejétől alkalmazandó díjtarifa lépett ismét hatályba 2013. január 18-tól 2013. április elsejéig.
A 2013. március 4.-i hatállyal meghirdetett díjtarifa alapján 2013. január 18-ig megkötött szerződések érvényességét a visszavonás nem érinti.

2013. október 12-től hatályos díjtarifa letöltése