Signal kötelező gépjármű - felelősség-biztosítás-kalkulátor 2014 (KGFB)

A legismertebb autóbiztosítás a kötelező gépjármű - felelősség-biztosítás (KGFB). Ez a biztosítás – mint a felelősség-biztosítások általában – a károsultaknak térít, tehát a balesetben vétlen félnek nyújt kártérítést. Ekkor a károkozó bonus-malus besorolása romlik, azaz többet kell fizetnie a kötelező biztosításért.

A másik nagy autóbiztosítási csoportba a CASCO termékek tartoznak. Ez a biztosítás a szerződő gépkocsijában keletkezett károkat téríti meg, illetve lopás  esetén is szolgáltatást nyújt.


KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS
A SIGNAL kötelező gépjármű-felelősségbiztosítása hosszú évek óta a megbízható szolgáltatási színvonalat és a kiszámítható árképzést képviseli, mely több tízezer elégedett ügyfelünk hűségét érdemelte ki.

2013. január 1-je előtt kötötte meg kötelező biztosítását?
Tekintse meg a 2014-re vonatkozó díjainkat!


DÍJKALKULÁTOR

KGFB_kalk_ikon Díjkalkulátor és online biztosításkötés 2014

KGFB_kalk_ikon SIGNAL ügyfelek évfordulós KGFB díjai

KGFB_kalk_ikon Feldolgozott évfordulós felmondások

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy 2013. január 1-jétől módosul a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. törvény!
Összefoglaló a változásokról

2013. április 1-jétől alkalmazandó díjszabás, amely hatályban marad 2013. szeptember 30-ig

2013. október 1-jétől alkalmazandó díjszabás

A biztosítási díj kiszámításánál Társaságunk a forgalmi engedélyben szereplő gépjármű adatokat veszi figyelembe, amelyeket a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalának rendszerében szereplő adatokkal egyeztetünk. Amennyiben a forgalmi engedélyben szereplő adatok a  valóságtól eltérnek, akkor annak javítását az okmányirodában kell kérni. A biztosítási szerződés módosítása a jármű adatok forgalmi engedélyben történő javítása után, de csak annak hatályával hajtható végre.

További részletek - kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás


CASCO BIZTOSÍTÁS

CASCO-termékünk széles szolgáltatáspalettája garantálja, hogy Ön abban a biztos tudatban vezethet, hogy a véletlen események bekövetkeztekor is számíthat egyik legnagyobb értékének védelmére.

További részletek - CASCO biztosítás