Adóvisszatérités Ausztriában,Bécsben más feltételek vannak

Amennyiben 2013 óta dolgoztál külföldön az alábbi országok egyikében, de még nem igényelted vissza az adókat, akkor most itt a lehetőség!

Az említett országok: Egyesült Királyság, USA, Németország, Ausztria, Ausztrália, Írország, Dánia, Norvégia, Hollandia, Belgium. Sajnos Olaszország, Svájc és Spanyolország kivételek.

Mit kell tenned?


Ezeket az adatokat átadom a partnerünknek, akinek erre a célra szakosodott munkatársai felveszik veled a kapcsolatot telefonon és e-mailen keresztül, illetve tájékoztatnak pontosan a lépésekről. Szeretném felhívni a figyelmed, hogy tekintettel arra, hogy hosszú a várólista, akár 2-3 hetet is várni kell a megkeresésre.

Az adó visszaigénylést nem mi végezzük, hanem a partnerünk, ezért részletes kérdésekkel a személyes ügyintéződ kérdezd, amint felvette veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

Ez a szolgáltatás neked nem kerül semmibe, viszont leveszik a válladról az adó visszaigénylés gondját.
A visszaigényelt adódból a taxback.com jutalékot számol fel, ami kb. 10%. Jómagam is igényeltem már vissza adó a taxback.com segítségével és maximálisan elégedett voltam velük, ezért ajánlom Neked is.

Jövedéki adóvisszatérítés

A jövedéki adóvisszatérítés jelentős, és gyakran figyelmen kívül hagyott bevételi forrást jelent. Az Eurowag ennek az adminisztratív szempontból bonyolult folyamatnak a feldolgozását kínálja minden olyan országban, ahol lehetőség nyílik a jövedéki adó visszaigénylésére.

Minimalizálja üzemanyagköltségeit

A jövedéki adó visszatérítése az üzemanyagköltségek jelentős csökkentését jelenti – ez üzemanyagtartályonként akár 200 EUR (Áfa nélkül) megtakarítást is jelenthet. A jövedéki adó a következő országokban igényelhető vissza: Franciaország, Belgium, Spanyolország, Szlovénia, Magyarország és Olaszország.

Egy liter üzemanyag jövedéki adó tartalma az egyes országokban az alábbi értékeket jelenti:

Franciaország

0,0469 EUR / liter
Belgium 0,0763 EUR / liter (2012. 3. 1-től)
Spanyolország 0,0480 EUR / liter
Szlovénia 0,0699 EUR / liter
Magyarország 19,50 HUF / liter (újonnan 2011. november 1-től)
Olaszország 0,2142 EUR / liter

Tehát a jövedéki adó visszatérítései 18 euro cent/liter összegig terjednek. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy egyes esetekben az adó visszatérítését a konkrét időszakban vásárolt üzemanyag mennyisége is befolyásolja.

Kérvénye ügyintézése során állandó áttekintése van a folyamat aktuális állásáról, és tájékoztatást kap arról is, mikor utalják a számlájára az aktuális összeget.

Amennyiben tehát a költségeit megbízhatóan csökkentő további forrásokat keres, ne habozzon, és igényelje vissza a jövedéki adót még ma.