Euler hermes magyar hitelbiztosító zrt - Euler Hermes - piacvezető hitelbiztosító, kockázatkezelés

Az Euler Hermes a világ és Magyarország vezető hitelbiztosítójaként a nemfizetésekből eredő pénzügyi veszteségek megelőzésében, illetve minimalizálásában segít ügyfeleinek.

​Több mint 100 éves múlttal és az Allianz által biztosított erős háttérrel a világ egyik vezető pénzügyi szolgáltatója vagyunk. Szakmai tapasztalatunkkal és ügyfélközpontú gondolkodásunkkal segítjük ügyfeleinket hosszú távú üzleti céljaik elérésében.

Napi szinten, partnerként dogozunk együtt ügyfeleinkkel. Piacvezetőként a rendelkezésünkre álló hatalmas információs adatbázisunkkal segítjük Önöket a megfelelő vevő kiválasztásában, a hitelbiztosítás keretén belül pedig kártérítést nyújtunk a biztosított vevője, adósa fizetésképtelensége, illetve nemfizetése esetén.

A kintlévőségkezelés valamennyi vállalkozás számára a siker kritikus eleme.

A kisvállalkozások számára különösen fontos, hogy a kifizetetlen számlák ne kössék le erőforrásaikat, illetve tőkéjüket.
Hitelbiztosítási megoldásaink  könnyű és gyors módját jelentik a kockázatok kezelésének, hogy Ön vállalkozásának  növekedésére összpontosíthasson. Kifejezetten kisvállalkozások számára testreszabott hitelbiztosítási és nemzetközi követelésbehajtási szolgáltatásokat kínálunk Önnek.
 
Partnerként, tudásunkkal támogatjuk Önt a megfelelő vevők, piacok és hitelkeretek kiválasztásában és meghatározásában, továbbá a kereskedelmi követelések meg nem
fizetésének minimalizálásában, illetve elkerülésében. Ennek eredményeképpen Ön nyugodtan szállíthat nyitva meglévő vevőinek, és bevonhat újabb, nagyobb vevőket, amelyek egyébként esetleg túl kockázatosnak tűnnek.
 
Pontosan tudjuk, hogy az Ön ideje mennyire értékes. Ezért is nyújtunk könnyen kezelhető kereskedelmi hitelbiztosítási megoldásokat. Valamennyi ügyfelünk rendelkezik hozzáféréssel az online szerződéskezelési rendszerünkhöz, az EOLIS-hoz – amely az Ön számára számos időigényes tevékenységet automatizál –, hogy ez által is gyorsabban felelhessen vevői kérdéseire.
 

Követelésmenedzsment-szolgáltatásaink:

 

​​> Hitelbiztosítás

 
 

> Belföldi és nemzetközi követelésbehajtás