Szilveszteri BUÉK sms-ek ! Köszöntők !

Eljött hát az év vége, pezsgősüveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad, hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom! B.U.É.K!

Melyik ünnep esik január elsejére? (Húsvét, Karácsony, Május 1., Szilveszter, újév, Boldogasszony)Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Újesztendő újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK

Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? Meg van mp3-ban.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre, jóra. Boldog újévet!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.é.K.!

Elsején amikor kialszanak a fények,  A detoxikálóban kezdődik az élet!  Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek,
Kívánok most Neked Boldog Újévet!

Nagyapának vagy nagyanyának:  Lelkem, jó nagyatyám (nagyanyám), ez új év reggelén
Jó kivánatimmal hozzád sietek én. Kívánom: nagyatyám családja körében Még számos évekig boldogságban éljen! Bánat, szomorúság messze elkerülje, Csak vidámság, öröm lakozzék körülötte, Bennünket, mint eddig, oly forrón szeressen, És életünk útján óva vezetgessen. Bölcs belátásával oktasson, neveljen, Szerető szívével ránk gondot viseljen.

Napfény felnyitja szemednek világát, gondolj majd arra, ma este mi vár rád? Bor, pezsgő és megannyi jó falat,
azt kívánom, érezd ma jól magad! BÚÉK!

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Rókacsalád a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben
Több rímet ide nem vágok, Boldog új évet kívánok!