Kos szerelmi horoszkóp 2015: Kos és a szerelmi kapcsolatok

A Kossal való randizás sosem izgalommentes. Forróvérű és energikus, szóval képesnek kell lenned kezelni ezt a hőt. A Kos nő olyan személynek való, aki szereti a független és önálló nőket, akik gondoskodnak magukról és nem ragaszkodóak. Egy Kos nő szabadságot igényel. Egy Kos nőnek a kapcsolat legjobb része az eleje, amikor megvan a szikra, és ő megpróbál elkapni téged, hogy az övé legyél. A hosszútávú kapcsolatokban fogja megtalálni a boldogságot, mert élvezi megosztani mindent a partnerével.

Ő nem csak egy romantikus partnert szerez, hanem egy legjobb barátot is. Nagy szüksége van a szeretetre és szenvedélyre, de sosem engedi egy embernek sem, hogy mesterré váljon, a partnerére egyenlően tekint. A Kos nők nem az uralkodni vágyó embereknek valók. Hűséges lesz, de ugyanezt elvárja cserébe. Lehet féltékeny azért, mert azt akarja egy férfitól, hogy minden figyelmet neki szentelje, “ mindent vagy semmit”, szóval a féltékenysége a birtokló vágyában gyökerezik; elsőnek kell lennie a férfi szemében.

Ő mindig bátorítja és erőt ad a partnerének, szóval egy Kos nő tökéletes elkeseredett vagy szükséges időben, mindig ott lesz neked, hogy jól alakuljon a vége, szükséges éreznie, hogy megbecsülik és szeretik.

Egy Kos férfinak megvan a vágya a kalandra, szóval ha azon gondolkodol, hogy kapcsolatot létesítesz egy Kos csillagjegyű emberrel, akkor készülj fel gyors léptű kalandra, újdonságra és izgalomra. Ő mindig lelkes kipróbálni új dolgokat –beleértve kapcsolatokat. Nem mondhatjuk azt, hogy az összes Kos férfi csak az izgalmas és rövidtávú kapcsolatokat támogatja, de általánosságban igen.

Ő valószínűleg melletted marad. Ha te olyan típusú nő vagy, aki élvezi, hogy a férfinál van az irányítás és bezsebeli az ő ragyogását. Élvezi a kihívásokat, szóval ha olyan nő vagy, aki kihívásokat ajánl neki - például játszani a nehezen megszerezhetőt - még tovább melletted maradhat. Emlékezz, ennek az embernek a mindene az üldözés izgalma. Ne játszd el, hogy nem foglalkozol vele. Szüksége van rád, hogy “levegyen a lábadról”.

Tűnj ártatlannak és nehezen megszerezhetőnek és a kisujja köré fog tekerni. Sose használj ki egy Kos férfit, mert a rövid türelme miatt dühbe kerülhet és távozhat úgy, hogy vissza se néz.

Tudasd a Kosokkal, hogy csodálod őket, ők erősödnek a csodálattól és követőktől. Tudasd velük, hogy szereted a lendületüket az élet felé, és hogy érdekesnek találod őket. Sokkal jobban szeretik a bókokat, mint bármely más csillagjegy. Dicsérni őket fizikailag, szellemileg, szeretik a beszélgetéseket intellektuális témákról és belemennek élénk vagy barátságos vitákba. Szeretik a kihívásokat és a jó és intelligens beszélgetések ösztönzését.

kos csillagjegy szerelem

Kérj tőlük tanácsot, tudasd velük, hogy felnézel rájuk. Ne feledd, a Kos az első a csillagjegyek közül és a legelőbbre haladók és függetlenek, szeretik a követőket. Ne tartsd meg a véleményed magadnak mert a Kosok hamar ráunhatnak arra, hogy mindennel egyetértesz, amit mondanak. Ne próbáld meg őket irányítani, nem szeretik a parancsolgatást. A Kosok nagyon ügyes emberek, szóval ha a terveiket követed, akkor nagyon jól fogod magad érezni. Ha valamilyen ötletük van, valamit csinálni akarnak, akkor ússz az árral, szeretik irányítani a dolgok menetét.