Hitel munkáltatói igazolás nélkül bárlistásoknak

A személyi kölcsön lényege fedezet nélkül:

A személyi kölcsön olyan szabad felhasználású hitel, melynek igényléséhez nincs szükség ingatlanfedezet bevonására. Az adósnak megfelelő jövedelemmel kell rendelkeznie, ez jelenti ugyanis a bank számára a kölcsön visszafizetésének legfőbb biztosítékát.

 

Cofidis fapados kölcsön munkáltatói igazolás nélkül

 

BAR listás személy adóstársként, kezesként sem szerepelhet gyorskölcsön ügyletben. A hitelfelvételre csak akkor nyílhat lehetőség, ha az ügyféladatok törlésre kerülnek az aktív státuszt követő passzív BAR státuszból is, ami jelenleg 1 év.

Milyen státuszai vannak a BAR listának?

A nyilvántartásban az adós két féle státuszban szerepelhet

  1. Jelenleg is fennálló, élő elmaradás – Nyitott státusz – Aktív BAR
  2. Az elmaradás már megszüntetésre került – Lezárt státusz – Passzív BAR

Aktív vagy passzív BAR esetén magyar bank nem fogad be személyi kölcsön igénylést

További feltételek:

A BAR lista és a hiteligénylés összefüggéseinek megismerése után érdemes időt szentelni a személyi kölcsönök további feltételeinek:

  • 23 éves kortól igényelhető.
  • Minimum féléves folyamatos munkaviszony szükséges hozzá.
  • Elsősorban a határozatlan időre szóló munkaszerződés preferált, de bankpartnereink egyike határozott idejű munkaszerződés esetén is kedvező lehetőséget kínál.
  • A hiteligénylésnél kizáró ok a próbaidő és a felmondási idő.
  • Az adótartozás ugyancsak kizáró tényező.
  • Az adósnak kell rendelkeznie legalább két hónapja aktív bankszámlával.
  • Díjrendezett közüzemi számlát kell bemutatni.
  • Alapfeltétel az állandó lakcím és az érvényes személyes okmányok.

 

Szeretne nyaralni menni, de nincsen elegendő pénze, vagy születési napi meglepetésre készül,de még hiányzik néhány ezer hozzá? A személyi kölcsönöket erre a célra találták ki, hogy kötöttség nélkül gyorsan, és kedvező kamatozás mellet jusson hitelhez.

A következő személyi kölcsönök közül lehet választani hazánkban:

Két konstrukció népszerű a hitelezők körében

Az első mely 6,12 vagy 24 hónap vagy hosszabb időre lehet igénybe venni, mely hitelt havonként kell törleszteni. Itt az adott bank számlájára történő rendszeres fizetés, nyugdíj stb. beérkezése arányában számolódik ki a hitel keret. A hitelt egy előzetes elbírálást követ melynek díja néhány ezer forintba kerül. A hitelbírálat után már kézhez is vehető a hitelezett összeg. A kölcsön összege általában minimum 100.000 forintról indul. A személyi kölcsön 20% feletti kamatozású. (függ a hitel összegétől és időtartamától) Néhány banknál elérhetők személyi kölcsönök munkáltatói igazolás nélkül.