Személyi Hitel Feltételek 2014 !

Az UniCredit Hitelváltó személyi kölcsön : meglévő fedezetlen hiteleinek kiváltására tudja igényelni, így egy hitelbe rendezve egyszerűsítheti és átláthatóbbá teheti pénzügyeit. Nem kell több törlesztési napra figyelnie, ha egy új hitellel váltja ki meglévő hiteleit, hitelkártyáit. Ha pedig minden fedezetlen hitelének kiváltását választja, akkor még kedvezőbb kamatot is elérhet, ezáltal még alacsonyabb lehet a havi törlesztőrészlete.

• Nem kell ingatlanát fedezetként bevonni.
• Átláthatóbb kondíciók: nincs kezelési költség
• Kölcsönösszegtől független kamatozás
• Ha nem minden fedezetlen hitelét váltja ki, akkor 19,99% a kamat, de ha úgy dönt, hogy minden fedezetlen hitelét kiváltja, akkor 17,99% a kamat
• Nagyobb összeget is igényelhet, a hitelkiváltáson felül szabad felhasználásra is kérhet kölcsönt

A kölcsön részletes feltételeit és szükséges dokumentumok leírását a Hitelváltó Kölcsön Ügyféltájékoztató tartalmazza.

AKCIÓ! MOST EGY HAVI TÖRLESZTŐRÉSZLETÉT VISSZAKAPHATJA!

Az első három havi törlesztést követően visszautaljuk Önnek az első havi törlesztőrészletét!

Az akció a 2013. december 31-ig hiánytalanul benyújtott és 2014. január 15-ig szerződött hiteligénylésekre vonatkozik, a törlesztőrészletet 2014. április 30-ig írjuk jóvá törlesztési bankszámlán az esedékes havi részletek szerződés szerinti határidőben történő megfizetése esetén.

0 Ft folyósítási jutalék az aktivitási kedvezmény feltételek teljesítése esetén:

Ha Ön a Hirdetményben meghatározott feltételekkel vállalja
• havi jövedelmének, de minimum 90 ezer forint UniCredit-számlára történő érkeztetését legalább 6 hónapon keresztül és
• havi minimum 15 ezer forintos vásárlási tranzakciót bonyolít le UniCredit betéti kártyájával,
akkor elengedjük a folyósítási jutalékot! Az akció pontos megismeréséhez, kérjük, olvassa el a Hirdetményt, amely tartalmazza az akció részletes feltételeit.

Visszahívást kérek!

A hitelfelvétel felelősségteljes és fontos döntés, hiteltanácsadó munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére személyesen bankfiójainkban vagy a Hitelvonalon 06-40-50-60-70 számon. Részletes, személyre szabott tájékoztatást adnak a lehetőségekről és feltételekről!

A Hitelváltó Kölcsön például a következő hitelek kiváltására igényelhető:
• áruhitel
• hitelkártya, bevásárló kártya
• folyószámlahitel
• személyi kölcsön, gyorskölcsön

A teljes hiteldíj-mutató (THM) értéke
minden fedezetlen hitel kiváltása esetén:

     • 0 forintos akciós  folyósítási jutalék esetén: 19,55%
     • normál folyósítási jutalék esetén: 20,11%
nem minden fedezetlen hitel kiváltása esetén:
     • 0 forintos akciós  folyósítási jutalék esetén: 21,93%
     • normál folyósítási jutalék esetén: 22,50%

A THM meghatározása az aktuális feltételek, valamint a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat, a THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Reprezentatív példa
3 millió Ft összegű Hitelváltó Kölcsön igénylése esetén, 5 éves futamidőre, a hitel normál kamata éves 19,99%, a kamat kamatperiódusonként változó. A teljes hiteldíj mutatója (THM) 22,50%, havi törlesztőrészlet 79 465 Ft. Az itt megjelölt feltételekkel igényelt hitel esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 4 797 898 Ft, a hitel teljes díja: 1 797 898 Ft.

A kölcsön folyósítása és törlesztése az UniCredit Banknál vezetett bankszámláról történik, ezért a kölcsön futamideje alatt szükséges UniCredit bankszámla fenntartása.

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. csatlakozott a Magatartási kódexhez, és az abban foglaltakat magára nézve kötelezően alkalmazza. A www.unicreditbank.hu című honlapunkon a Felelős hitelezés oldalon több olyan hasznos tanácsot talál, amelyek segítenek tájékozódni a hitelfelvétellel kapcsolatban. Honlapunkon, a Hasznos információk aloldalon olvasható Banki fogalomtár segíthet pénzügyi, hitelezési ismereteinek bővítésében. Továbbá figyelmébe ajánljuk a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének www.pszaf.hu címen elérhető honlapját, amelyen a felelős döntést segítő termékleírásokat és az összehasonlítást segítő alkalmazásokat találhat. Kérjük, a hitelfelvételről felelősen és körültekintően, jövedelmi helyzetét figyelembe véve döntsön.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlattételnek. A termékek részletes leírását az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat illetve a mindenkor hatályos lakossági Kondíciós listák tartalmazzák. A bank a hitel nyújtásáról, a Lakossági üzletszabályzatban, Kondíciós listájában és Hirdetményében rögzített feltételek mellett, saját hitelbírálata alapján dönt. A bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A Hitelváltó kölcsönre vonatkozó kondíciókat a Magánszemélyek ingatlanfedezet nélküli hiteleire vonatkozó Hirdetmény tartalmazza.

A törlesztőrészlet kalkulátorban szereplő adatok tájékoztató jellegűek. A kölcsön változó kamatozású, kamatmódosítás esetén a törlesztőrészletek is megváltoznak. A teljes hiteldíjmutatóról (THM) szóló tájékoztatást ide kattintva érheti el. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja.

1 A KHR-ben az Ügyfél referenciaadatai között nyilvántartott, zálogjoggal és óvadékkal nem biztosított kölcsön. Kivételt képezhetnek az áruhitelek 0% THM esetén, a Diákhitelek, valamit az UniCredit Bank által nyújtott kölcsönök.