Európai Utazási Biztosító Zrt - Eub biztosítás kötés, árak, tarifák 2014/2015

Klasszikus (pl. buszos, autós városlátogatás)

Klasszikus utasbiztosításunkat elsősorban buszos, autós városlátogatásokhoz, továbbá nem munkavégzés céljából történő külföldi utazásra ajánljuk.

A megfelelő fedezeti szint (Top Extra, Top, Nívó) kiválasztásához kérjük, vegye figyelembe a célország árszínvonalát! Nem mindegy, hogy mekkora limittel rendelkezik a kiválasztott biztosítási csomag, ha külföldön például orvosi ellátást kell igénybe vennie. A Top Extra esetén az orvosi és mentési költségek térítésének felső limitje 100 millió forint, amely szolgáltatás-szintjét tekintve gyakorlatilag „limit nélküli”, és így a legnagyobb biztonságot jelenti.

Árak, szolgáltatás táblázat egyéni

Árak, szolgáltatás táblázat csoportos

Utasbiztosítási feltételek

Területi hatály

Autós utakhoz javasoljuk az Autó-Extra kiegészítő biztosítást, amely 24-órás gépjármű-segítségnyújtási szolgáltatásokat tartalmaz.

Ha Ön sportolási céllal utazik külföldre, javasoljuk a Sport-Extra kiegészítő biztosítást, amely fedezetet nyújt a biztosítási feltételekben meghatározott vízi- és veszélyes sportokra, illetve 70. életévüket még be nem töltött biztosítottakra versenyszerű sporttevékenységre is érvényes, azokra a sportágakra, amelyek nem tartoznak a biztosítási feltételben meghatározott extrém sportok közé.

Klasszikus utasbiztosítást szeretnék kötni

+36 1 452 3580 • Európai Utazási Biztosító Zrt.

Utasbiztosítási feltételek