Qbe atlasz biztosító kárbejelentés - kárbejelentő nyomtatvány !

QBE Insurance  Limited Magyarország

A QBE csoport 1998-ban vásárolta fel az addig utasbiztosításairól ismert Atlasz Biztosítót. Azóta a Társaság megőrizte és megerősítette piacvezető szerepét az utasbiztosítások területén. Ezzel párhuzamosan fokozatosan növelte piaci jelenlétét a vállalati és lakossági biztosítások piacán.

Üzleti sikereink jelentős részét, kiváló helyi piaci ismeretekkel rendelkező munkatársainknak, a QBE közép európai régiójában dolgozó szakértőknek és a világszinten pénzügyi stabilitással rendelkező QBE csoportnak köszönhetjük.

Társaságunk felismerte ügyfeleink folyamatosan változó igényeit és elkötelezte magát olyan újszerű módszerek kifejlesztésére, amelyekkel szolgáltatásaink elérése egyszerűbbé és gyorsabbá válik. Ezen felül rendelkezünk olyan speciális termékekkel is, amelyek kiválóan alkalmasak összetett kockázatok lefedésére.

Magas szinten képzett munkatársaink, ügyfeleink igényei szerint készek kiszolgálni a vállalati vagyonbiztosítások, lakásbiztosítások, utasbiztosítások és balesetbiztosítások területén felmerülő igényeket.

Az 5 fiókból álló országos hálózatunk bróker-kapcsolattartó munkatársai segítik az adott területen tevékenykedő biztosítási alkuszok és más biztosításközvetítők munkáját. Az ING biztosítóval lakásbiztosítások értékesítésére létesített partneri együttműködés mellett, újszerű értékesítési csatornákat alakítottunk ki, mint például a benzinkutaknál, vagy az Interneten keresztül történő utasbiztosítás értékesítés.

Kiadványok
QBE Insurance Group Annual Report 2011 4.3 mb

Köszönti a QBE!
Oldalunkon gyorsan és egyszerűen kötheti meg személyes igényeihez igazodó utasbiztosítását külföldi utazásaihoz, családi nyaralásához.

Az Önnek leginkább megfelelő módozat kiválasztása után - amennyiben még nem járt nálunk - regisztráljon és határozza meg felhasználónevét és jelszavát! Az adatlap kitöltése után a rendszer biztosítási díjat kalkulál, melynek elfogadása esetén bankkártyás fizetésre és az elkészült utasbiztosítási kötvény nyomtatására kerül a sor.
Utazási biztosítás
Külföldi utazásai, családi nyaralásai és sítúrái, üzleti útjai alkalmával Társaságunk a balesetből, betegségből és poggyászkárból eredő károkra kínál fedezetet. Biztosítónk nemzetközi Assistance szolgálata a nap 24 órájában, magyar nyelven, az egész világra kiterjedő segítségnyújtási szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek.
Utasbiztosítási módozatainkat itt találja.

Figyelem! 2012.01.03-tól a légisportok nem biztosíthatóak Társaságunknál.
Menetjegy biztosítás
Biztonság arra az esetre, ha utazása meghiúsul, mert Ön megbetegszik, balesetet szenved, és az előre megvásárolt menetjegyét sem tudja átíratni. Útlemondási biztosításunk díja menetjegye árának 5%-a, amely az illetékekre nem vonatkozik.

Figyelem!
A LOT JÁRATAIRA CSŐDBIZTOSÍTÁS 2013.04.25-tol NEM KÖTHETŐ.
AZ AEROSVIT JÁRATAIRA CSŐDBIZTOSÍTÁS 2013.01.07-tol NEM KÖTHETŐ.
Lakásbiztosítás
Oldalunkon gyorsan és egyszerűen elkészítheti lakásbiztosítási ajánlatát.
Az adatok megadása után összeállíthatja az Ön igényeinek legjobban megfelelő lakásbiztosítási ajánlatot. A díjszámítás után a végleges ajánlatot e-mail-ben fogjuk Önnek megküldeni, melyet, ha Ön aláírva visszaküldi Társaságunknak, a biztosítási fedezete azonnal életbe lép.
Utazási biztosítás külföldieknek
Társaságunk új biztosításkötési lehetőséget kínál Önnek.
Amennyiben Ön vagy családtagja Magyarországra látogat és még nem rendelkezik egészségügyi biztosítással, honlapunkon ezt néhány perc alatt egyszerűen megkötheti. Utazása során így biztonságban érezheti magát, kollégáink éjjel-nappal fogadják hívását, amennyiben egészségügyi segítségre lenne szüksége.
A biztosítás köthető csak Magyarország területére, illetve ha továbbutazik az Európai Unió más országaiba, ott is vállaljuk orvosi költségeit EUR 30.000 erejéig.
Kérjük, olvassa el a honlapon megtalálható részletes szabályzatunkat!