Gáz ára 2014/2015 ! Gáz van Putyin ! Mennyi 1 köbméter gáz ára most ? Gázáremelést helyezett kilátásba a Gazprom 2015-re

Az Ukrán helyzetre való hivatkozással ismét emelni fogják a ruszkik a gáz árát ! De mennyi 1 köbméter gáz ára most és mennyi lesz az Ukrán-Orosz erősek vagyunk Putyin csata vége után ? Mert az erőfitogtatás vége az lesz, hogy a Putyinhoz közel álló Gazprom benyögi a gáz árának emelését, és egész Európa szívni fog, főként mi Magyarok mert mi teljesen függünk a Putyini gáztól, vannak tartalékaink igaz, de ha ár emelés lesz akkor a mi Vikink azonnal emeli a gáz árát az tuti ! 2015-től még magasabbak lehetnek a lakossági gázárak ha az Orosz-Ukrán gázvezeték vita nem rendeződik.

1 Köbméter gáz ára olyan 130ft körül mozog most, ami hamarosan 150ft/km lesz !!!!

                  Hajrá M.ország hajrá Putyinék .........

Mai friss a hírsztrádán : A Gazprom orosz gázipari óriás ismét figyelmeztette Ukrajnát, hogy az első negyedév végétől drágábban szállíthatja a földgázt.

Andrej Kruglov, a Gazprom pénzügyi vezetője egy befektetőkkel tartott londoni találkozón hétfőn azt mondta, hogy felülvizsgálhatják a gázár megállapodást Ukrajnával.

A Gazprom egy másik illetékese, Szergej Kuprijanov, a cég szóvivője szombaton azt mondta, hogy Kijevnek 1,55 milliárd dollár tartozása van, és ha Ukrajna nem rendezi a számlát, Moszkva a továbbiakban nem tud kedvezményt adni az orosz gázszállítmányokra.

Oroszország azt követően biztosított kedvezményt Ukrajnának, hogy az időközben hivatalából leváltott Janukovics ukrán elnök november végén váratlanul bejelentette, hogy Kijev nem írja alá az Európai Unióval évek óta tárgyalt társulási egyezményt. A gáz ára ezer köbméterenként 268,50 dollárra csökkent a Kijevnek 2009 óta érvényben lévő mintegy 400 dollárról.

Szerző: MTI Eco