Posta kgfb kalkulátor 2014: Kötelező biztosítás kalkulátor 2014 !

Posta AutóŐr díjkalkuláció

2012. január 1-től kezdődően a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás megkötésére kötelezett üzemben tartóknak a biztosítási díjon felül, a díj 30 %-ának megfelelő (de maximum 83 Ft/nap) baleseti adót is fizetnie kell (2011. évi CLVI. tv. 9.§). Az adó beszedésére és befizetésére a törvény a biztosítót kötelezi. A befolyt díjból a biztosító először az időszakra eső baleseti adót köteles levonni, ezért ha nem az előírt összeget fizeti meg, biztosítása díjrendezetlen lesz, ami a szerződés megszűnését eredményezi!

Tájékoztatjuk, hogy díjkalkulációja során Ön a baleseti adóval növelt díjat kapja meg.

Termékinformációk

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról (KGFB)

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló 2009. évi LXII. törvény (GFBT) alapján a biztosító azokat a károkat téríti meg, melyeket károkozóként, a gépjármű üzemeltetése során másoknak okozunk. Nevéből is következik, hogy nem önkéntes biztosítás, hanem törvény kötelez arra, hogy magyarországi telephelyű gépjármű Üzembentartójaként KGFB biztosítást kössünk gépjárművünkre, és azt díjfizetéssel hatályban tartsuk.

A KGFB nem téríti a károkozó gépjárművében keletkezett károkat, arra az Okozói kiegészítő biztosítás vagy a PostaCasco biztosítás nyújthat fedezetet.

Nem csak az ár számít …
Az elmúlt években a több millió autós közül rengetegen váltottak biztosítót - elsősorban anyagi megfontolásból. Az új biztosító kiválasztásakor azonban az ár mellett mindenképpen ajánlatos mérlegelni a biztosító megbízhatóságát, elérhetőségét, stabil gazdasági és tulajdonosi hátterét és az igényelhető plusz-szolgáltatásokat is. A Posta Biztosító 2003-as piacra lépése óta több mint 500 ezer Ügyfél választotta a PostaAutóŐr KGFB biztosítást. A német és magyar tulajdonosok stabilitása és szilárd háttere olyan biztonságot nyújt a Posta Biztosító működéséhez, amelyre minden Ügyfél nyugodtan támaszkodhat.

Miért a PostaAutóŐr KGFB biztosítást érdemes választani?

  • Egyszerű szerződéskötés és kárbejelentés az ország minden postáján;
  • Számos kedvezményt kínálunk Ügyfeleinknek;
  • Kiegészítő biztosítások igényelhetők;
  • Kedvezményes szerviz és javíttatás az ország 23 pontján, a Postaautó Duna Zrt. gépjárműszervizeiben: a PostaAutóŐr-rel rendelkező Ügyfél – káreseménytől függetlenül is – kedvezményt kap gépjárműve szerviz- és egyéb javítási költségeiből.
Számolja ki PostaAutóŐr kötelező biztosítása díját ITT, vagy kérje postai munkatársaink segítségét az Önhöz legközelebb eső postán!

 

Kérjük, hogy a kitöltés során az adatokat a forgalmi engedélyben szereplő bejegyzésekkel megegyezően töltse ki!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Alapadatok
ÉVFORDULÓS FELMONDÁS
A biztosítási évforduló mindig az aktuális biztosítási év utolsó napja. Felhívjuk figyelmét, hogy egy 2012.01.01-jei kockázatviselési kezdettel megkötött szerződés esetén a következő, aktuális évforduló: 2012.12.31., amit évfordulós felmondás esetén a helyes tarifa megállapításához és a törvénynek megfelelő biztosítóváltáshoz az alábbi mezőben meg kell adni. A biztosítási évforduló mindig a szerződés kezdeti dátumának megfelelő napot megelőző nap a következő évben. Például egy 2012.02.10-i kockázatviselési kezdettel megkötött szerződés esetén ez a dátum: 2013.02.09
2013.10.31. 18:53
Gépjármű adatok
KÉRJÜK, VÁLASSZON!
NORMÁL
KÉRJÜK, VÁLASSZON!
További adatok
Díjszámítás