Coca-Cola Karácsonyi Karaván

Az adventi időszakban a korábbi évek hagyományaihoz visszanyúlva ismét országjáró körútra indul a márka kamionos aktivitása.


Ezúttal tizenöt helyszínre, zömmel nagyvárosi bevásárlóközpontok parkolóiba látogat el a kamion a Mikulással, segítőivel, Lolával és a Palinta Társulattal. Az utolsó állomás viszont egy kisfalu, a zalai Tormafölde lesz, ami ez évben nyerte el a Magyar Vöröskereszt humanitárius település címét. A falu lakóit idén a Coca&8209;Cola látja vendégül, és karácsonyi hangulatot visz el hozzájuk- olvasható a vállalat közleményében.

A 127 éves Coca-Cola hozzátartoznak a legendák. Többek között a Mikulás és a Karácsonyi Karaván, amelyek évről évre visszaköszönnek a reklámokban az ünnepek közeledtével. Az oly jól ismert karaván december 7-én nálunk is ismét országjáró körútra indul. Tizenöt helyszínen találkozhat a nagyközönség a kamionnal és a Mikulással, főként nagy üzletközpontok parkolóiban, így Budapesten, Győrött, Szombathelyen, Zalaegerszegen, Veszprémben, Székesfehérváron, Budaörsön, Dunakeszin, Miskolcon, Nyíregyházán, Debrecenben, Szolnokon és Szegeden.

A Coca-Cola minél több településre szeretné eljuttatni az ünnepi hangulatot az adventi időszakban. A Karaván végállomása egy különleges helyszín, Tormafölde lesz. Idén ez a kisfalu is elnyerte a Magyar Vöröskereszt humanitárius település díját, ami a legösszetartóbb, a Vöröskereszt munkáját aktívan segítő közösségnek járó cím.

Zala megye a Coca-Cola számára különösen fontos, hiszen a Zalaszentgróton palackozott NaturAqua ásványvíz e területről származik, és a vállalat igyekszik különös figyelmet fordítani azokra a helyi közösségekre, amelyekben maga is működik. Így nem véletlen, hogy a Karaván utolsó állomása a zalai Tormafölde, ahol a Coca&
8209;Cola azt vállalja, hogy ajándékul karácsonyi hangulatot varázsol a településre, közös karácsonyfát állít és vendégül látja a falu lakóit.

Az országjáró túra helyszínein egyébként nemcsak a Mikulással találkozhat a nagyközönség, a kamionnál karácsonyi hangulatot idéző dalokkal fellép majd Lola és a Palinta Társulat. Alkotóház is várja az ügyes kezűeket, akik a foglalkozásokon ajándékokat, kedves meglepetéseket készíthetnek szeretteiknek vagy éppen Tormafölde lakóinak.

A felajánlott díszeket pedig a Coca‑Cola elviszi az utolsó állomás karácsonyfájára. S miután örömet szerezni egy apró kedvességgel is lehet, videóüzenetben bárki elküldheti karácsonyi jókívánságát vagy üdvözletét a falu lakóinak. A kamionnál adományokat is fogadnak majd a Magyar Vöröskereszt önkéntesei, elsősorban tartós élelmiszereket, szaloncukrot várnak, amit a hazai legnagyobb karitatív szervezet munkatársai fognak szétosztani a rászoruló családok között, hogy lehetőleg minél többen ünnepelhessék könnyebb körülmények között a karácsonyt.

Címkék: Cola-ünnepek